SON DAKİKA
Hava Durumu

Kimse kusura bakmasın!

Yazının Giriş Tarihi: 23.06.2023 11:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.06.2023 11:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığı üzerinden yürütülen siyaset defalarca yenilgiye uğramasına rağmen, birileri milletin değerlerini dinamitlemeye devam ediyor.
Ülke’de yaşanacak istikrarsızlıktan ve kaos ortamından nemalanmak isteyen zihniyet bu defa LGPT’liler üzerinden “Aile yapısını” sarsmaya yönelik çalışma içine girmiş. Bunu yaparken de “İnsan hakları evrensel bildirgesini” kendilerine kalkan olarak kullanıyor.
6’lı-7’li masanın sağına soluna hatta altına saklanarak kendilerine zemin hazırlama çabasının “ Hüsranla” sonuçlanmasını içine sindiremeyen bu güruh hala  işine devam ederken bu defa şöhretlileri ön plana çıkarıyor…Bu süreçte  ya sanatçılar yada siyasetçiler boy gösteriyor.
Bakın; İstanbul'da bir kaç ağacın kesilmesini engellemek bahanesiyle Gezi eylemleri başlatıldığında,bazı köşe yazarları gibi bizde herkesin zihninde soru işareti oluşturan soruyu sormuştuk "Gezi parkı eylemleri bahane mi? " diye...
Bir süre sonra gerçekler ortaya çıkmaya başlamış, çevreciler tarafından başlatılan haklı çevre eylemi zamanla işgale dönüşmüştü. Yani eylemin bugünkü adı “Gezi işgali” olmuştu.İllegal örgütlerin mekanı haline gelen Gezi parkındaki eylemcilerin daha ilk günden ileri sürdükleri taleplere bakıldığında, gerçekler ortaya çıkmıştı.
Gezi parkı işgal edilmek için mi, yoksa halka kazandırmak için mi eylemler yapıldı, sorusuna ise hala cevap verilmiş değil.
Bugünde benzer bir davranış içine girilmiş… Seçim öncesi kurulan masada ki 7 benzemezin seçimleri olacağına kesin gözüyle bakan sanatçı tayfasında yer alan Hüseyin Turan isimli sanatçı sosyal medya hesabından aynen şu ifadeleri kullanmıştı; “Bütün namertlere inat,ilk turda bitmeli”
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir taraftan Kılıçdaroğlu'na destek verirken diğer taraftan Erdoğan’a destek verenleri “Namert” olarak değerlendirmişti. Aşağılamış,hakaret etmişti.
Bunu üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi Turan'ın Bursa konserini iptal ettiğini açıkladı..Kıyamet koptu.. Başkan Alinur Aktaş, baştan CHP İl Başkanı ve farklı  kesimler tarafından hedefe oturtuldu…Onlarca sanatçının konserine ev sahipliği yapan Bursa'nın Belediye Başkanı sanat düşmanı ilan edildi.
Gerçekten siyasi düşüncemi bir kenara koyarak ifade ediyorum.
Esasen doğru bir karar…İsabetli bir karar..Sanatçı değil kim olursa olsun, ağızlarından nefret söylemlerini eksik etmeyenler bunun bir bedeli olduğunu öğrenmelidirler.
Belediye Başkanı bu şehirde herkesin,her kesimin belediye başkanıdır.Siz milletin değerlerine saygısızlık yaparsanız,millet tarafından seçilen belediye başkanı da size cevabını verir..Vermek durumundadır..Hem de okkalı bir şekilde..
Şimdi kimse kusura bakmasın!
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kendine kalkan edinip, O gün Gezi Parkından nemalanmayı hesap edenler,bugün farklı bir versiyonla ortaya çıkıp,yaşananlardan nemalanmanın hesabını yapıyorsa,bir kez daha düşünmelidir.
Bu hareketlerin bu millette karşılığı yok..Olmaz- olamaz..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.