SON DAKİKA
Hava Durumu

Zaman bizim elimizde

Yazının Giriş Tarihi: 05.01.2018 23:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 23:38

Kitap okumanın birçok faydaları vardır, başlıca hep söylenenler kelime hazinemiz zenginleşir, anlama gücü ve konuşma yeteneğimiz kuvvetlenir , genel kültürümüz artar gibi gibi … Evet bunlar kitap okumanın çok güzel geri dönüşleri ancak asıl etkisi bana göre en güzeli ve vaz geçilmezi sizi alıp başka bir dünyaya götürmesi , içinde bulunduğunuz tüm sorunlardan sıkıntılardan uzaklaştırabilmesi birde sürükleyici oldu mu elinizde olmadan o dünyasına alır sizi. En güzel arkadaştır, stresini alır ,bir ilaçtır.

 Okuma alışkanlığı ile ilgili tüm bu ayrıntıların yanı sıra özellikle dikkat edilmesi gereken bir nokta , okunacak kitabın seçiminde özen gösterilmesi. Bütün bu kitapların arasında okunacak doğru kitabı seçmek kişinin kendi elinde. Açık söylemem gerekirse raflarda yazan en yeniler , en çok satanlar benim çok ilgimi çekmez. Sadece kitabın arkasında yazılı olan konuyu okuyarak hiç duymadığım yazarların eserlerini okuduğum çok sayıda kitaplarım oldu. İnanılmaz sürükleyici ve çok başarılıydı. Elbette bilinen belli başlı yazarların kitaplarını da okuyorum. Okuduğum kitapları tavsiye ederim ama kitaplarımı kimseye veremem benim için hepsinin ayrı değeri var, böylede bir huyum var işte sayfalarını bile kıvıramam mutlaka ayraç kullanırım.

Kitap okumak için çok para ödememiz gerekmiyor artık her bütçeye uygun indirimli kitaplar mevcut. Belirtmeden geçemeyeceğim korsana hayır ! En büyük mazeret olan zaman ayırabilmeye gelince zaman yaratmak elimizde çok zor değil ! 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.