SON DAKİKA
Hava Durumu

Kuşaktan kuşağa-Erkan Aydın...

Yazının Giriş Tarihi: 22.03.2024 12:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 12:07

Kuşaktan Kuşağa’nın yeni bölümünde konuğumuz Erkan Aydın. Kendisiyle 31 Mart seçimleri, Osmangazi’nin mevcut durumu ve adaylık süreçlerini konuştuk.

2019’da kaybettiği seçimlere göre neyi değiştireceğini sorduğumuzda “Adaylaşmamız ittifak dolayısıyla geç olmuştu. Bu sefer o dezavantajımız yok. 3 dönem milletvekilliği, 2 defa buradan belediye başkanı adaylığı yaptım. Bölgeyi iyi tanıyorum. Halk da bizi iyi tanıyor. Derslerimizi aldık. Osmangazi’de değişimi başlatacağız.” dedi.

Osmangazi’deki öbür adaylardan kendisini ayıran özelliğin ne olduğu hakkında da “Bizden öyle mega proje falan kimse beklemesin. Seçildikten sonra da hep sahada olacağız. Mevcut yönetim muhtarlarla bile bir araya gelmemiş. Halktan çok kopuklar. Biz halkla iç içe olacağız. 15 yıldır ciddi bir hizmet sıkıntısı var. Benim telefonum ne zaman çalarsa çalsın, yardımcı olmaya çalışırım. Bu konuda rüşdümü ispatlamış vaziyetteyiz. Kafamıza göre değil, halkla beraber yöneteceğiz. Şahsi çıkarlarımızla değil, halkın menfaatiyle yönetiriz. Vatandaşın sorunu neyse onu yapacağız. Muhtar ve halk meclislerine gereken önemi vereceğiz. Halkın sorunlarını önemseyen tek aday biziz.” diye konuştu..

CHP Belediyeciliğinin mottosunun da sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik olduğunu vurgulayan Aydın, adaletin de bu düşüncenin temeli olduğunu, halktan alınan vergilerin de hizmet olarak halka döneceğini söyledi. CHP’nin ittifak olmadan seçime girmesinin neleri değiştireceğini sorduk. İttifak olmamasını siyasi bir karar olarak niteleyen Aydın, milletin ittifakı sandıkta CHP ile kuracağını belirtti.

“Ben İYİ Parti’ye geçen 15 milletvekilinden biriyim. İYİ Parti tabanı bana teveccüh gösterir.” diyerek ittifaksız girmelerinin sonucunu değerlendirdi. Osmangazi seçmeninin başkanını aralarında görmek istediğini söyleyen ve halkın bırakılıp yandaşlara yönelen mevcut yönetimi eleştiren Aydın, belediyenin şu an sadece rant odaklı olduğunu ve bu durumu değiştireceklerini vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.