SON DAKİKA
Hava Durumu

Bölgenin gücü olmak,yoksa…

Yazının Giriş Tarihi: 31.05.2023 12:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 12:30

Seçim süresince irili ufaklı tüm dünya ülkelerinin gözü dikkatli bir şekilde üzerimizdeydi. Ne kadar kıymetli ve ne kadar değerli olduğumuzun farkında olmak çok güzel bir şey.

Nereden nerelere geldik, elhamdülillâh.

Bizleri çok yakından ve çok dikkatli bir şekilde izlemeye çalıştılar. Bazıları içlerimize kadar girerek, düzenimizi bozmak için karışmaya çalışsalarda başarılı olamadılar.

Çok açık aradılar ama fırsat vermedik şükürler olsun.

İşin on beş gün uzaması, önemli bir zaman kaybı olmasıyla birlikte,  psikolojik olarak yorulmamıza sebep oldu. Olsun varsın, büyük tecrübe kazandık.

Bundan sonraki sürecimiz de, bu kadar yaşanmışlıklardan sonra paradigmamız nasıl olmalı..!?

Bölgeye yön veren, bölgenin en güçlüsü mü olacağız, yoksa dünyaya yön verenler arasında, dünyanın en büyük güçleri arasında mı olacağız..!?

Evet, nerede olacağız?

Yeni oluşturulacak başkan yardımcılarımız, bakanlar kurulumuz ve tecrübeli yöneticilerimizle birlikte, birlik ve beraberlik içinde kararı verilecektir.

Tarafsızlık politikası yöntemimizle devam ederek, bize çok güvenen bir çok dünya ülkesini de yanımıza alarak; doğru, güne uygun ve güçlü politikalar üretmemizin zamanı gelmiştir.

Bizleri sadece bölgemiz beklemiyor, inanıyorum ki bütün dünya ülkeleri bekliyor.

Neden?

Çünkü, dünya bu ekonomik ve politik sistemden sıkıldı, bıktı, tahammül edemiyor. Tek taraflı sömürü anlayışı insanlığı yeterince daralttı, bunalttı.

Yeni bir düzen, yeni bir sistem istiyor insanlık. İyilik, güzellik, doğruluk, cesaret, adalet ve mertlik üzerine kurulu bir dünya düzeni istiyor insanlar.

Bu düzene katkı koyabilmek için Millet olarak, Devlet olarak her bireyimizin birlikte oluşturacağımız ortak bir bireysel HEDEF'e acilen ihtiyacımız var. Kaçak noktamız burası olsa gerek.

Güçlü Millet olmamız için büyük Dava adamımızın yanında, dava adamlarının da yerlerini alabilmesi için Hedefin kıymeti, değeri bilinmeli, büyütülmeli ve süresi uzatılmalıdır.

Artık yep yeni bakış açılarıyla bakma zamanımız geldi ki, böyle konuşabiliyor ve böyle yazdırabiliyor Rabbimiz.

Bizlere bu cesaretli yazıları yazdırmaya sebep olan Devletimize, Milletimize, Cumhur ittifakımıza, Cumhurbaşkanımıza ve bu güne kadar yanlarından hiç ayrılmayan, büyük bir güç olarak destek veren her bir vatandaşımıza canı gönülden teşekkür ediyor, cümlesine saygılarımızı sunuyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.