SON DAKİKA
Hava Durumu

ARA-kan VAR

Yazının Giriş Tarihi: 30.08.2017 10:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.08.2017 10:23

Vatan Şaşmaz’ı kim vurdu, ne oldu bilemem ama. Güneydoğu Asya Ülkesi Myanmar’ın Arakan bölgesinde her gün ortalama 500 müslüman kadın çocuk yaşlı demeden sistemli bir şekilde katledi-liyor.

Aslında bu katliam yıllardır devam ediyor, her gün kan akıyor ama, ne basında yer buluyor. Ne BM bişey yapıyor, ne de Müslümanların umrunda, bu durum.

Myanmar’daki Budist militanlar ve onları destekleyen devlet güçleri, özellikle Arakan’da yaşayan Müslümanları katlediyor, kaçabilenler komşu ülkelere kaçıyor, kaçamayanlar hali çok kötü.

Evet Arakan’da kan var ama kimsenin umrunda değil.

Müslüman olmayanlar terörü sadece İslamcı olarak gördüğü için Müslümanlara yönelen saldırılara vurdumduymaz bir tavır içinde. Arakan da her gün 500 köpek öldürülseydi dünya ayağa kalkardı batılı ülkeler, insan hakları savunucuları…Görün bakın neler olurdu. Ama ölen Müslüman olunca sadece tepkisizlik…

Peki biz Müslümanlara ne demeli….!

“Komşusu açken, tok yatan benim ümmetim değildir’’ diyen Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) in ümmetiyim diyen, her lafında Allah ve peygamberi ağzından düşürmeyen, “peygamberin sünneti önemlidir” diyen Müslüman ümmeti siz neden duyarsız ve suskunsunuz.

Komşumuzda aç, peygamberimin ümmeti de her gün katlediliyor… Daha ne olsun. Neden bu duyarsızlık.

Katar krizinde birlik olan Dünya’ya güç gösterisi yapan petrol zengini haramiler nerdesiniz. Din kardeşleriniz ölüyor. Hadi birlik olun, güç gösterisi yapın, Myanmar’a da ambargo koyun. BM’ i çağırın göreve.Hayır yapamazsınız çünkü onlar petrol zengini değil.Sizin Müslümanlığınız Dolar Müslümanlığı.

Birkaç gün sonra Kurban bayramı tüm Müslümanlar kurban alma ve kurban kesme ve kanını el görsün diye akıtma derdinde. Ama unutmayın peygamberimin ümmeti Müslümanlar Arakan’da kurban ediliyor. Müslüman kanı akıtılıyor şuan.

Zahmet edip para verip eller görsün diye kurban kesmeyin!

Tek suçu Hz. Muhammed’in ümmeti olmak olan kardeşlerine sahip çık. Asıl sünnet asıl ibadet asıl Müslümanlık budur.!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.