SON DAKİKA
Hava Durumu

Gümüşler'den görkemli 1. yıl kutlaması

Türkiye'nin gelinlik ve abiye markası Gümüşler, Bursa'daki 1. yılını ünlü sanatçı Mehmet Çevik'in sahneye çıktığı görkemli davetle kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Gümüşler'den görkemli 1. yıl kutlaması

1951 yılından bugüne gelinlik ve abiye modasına yön veren markalardan biri olan Gümüşler, Bursa'daki birinci yılını kutladı. Çekirge Caddesi üzerindeki mağazada gerçekleşen ve sunuculuğunu renkli kişiliğiyle tanınan Doğukan Alsay’ın üstlendiği 1. yıldönümü davetine çok sayıda seçkin konuk katıldı.

Aynı zamanda Gümüşler'in marka yüzü olan ünlü sanatçı Mehmet Çevik'in sahneye çıktığı davet, eğlence dolu anlara ev sahipliği yaptı. Kutlamada konuşan Gümüşler Gelinlik'in sahibi Ersan Gümüş, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür ederken, eşi Tuba Gümüş ise çiftlerin en mutlu günlerini anlamlandırmak adına markalarını daha da büyütmek için durmadan çalışacaklarını ifade etti.

1. yıl pastasının alkışlarn eşliğinde kesildiği kutlamanın finalini ise Mehmet Çevik, sevilen şarkılarıyla yaptı. Bursa’da açıldığı geçen yıldan bu yana gerçekleştirdiği kampanyalarla evlilik planları yapan çiftlerin adeta ikinci adresi haline gelen Gümüşler Gelinlik, 2023 yazında da yine en ekonomik ve en moda gelinlik markası olma iddiasını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.